Wednesday, May 22, 2019

πωσ να ριχνω τα χαρτια με απλη τραπουλα ευκολα

https://vhovqwqr.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html
ελληνικος αριθμος τηλεφωνου
fender olympic white standard stratocaster
πωσ να ριχνω τα χαρτια με απλη τραπουλα ευκολα

Η εικόνα του, να φοράει μία φανέλα ποδοσφαίρου, κατασκευασμένη από πλαστική σακούλα, με τα χρώματα της Αργεντινής και έχοντας στην πλάτη του το νούμερο «10» και το όνομα του Μέσι, είχε «πλημμυρίσει» τα μέσα ενημέρωσης και τα κοινωνικά δίκτυα.


https://bhaecpoq.blogspot.com/2019/03/blog-post_43.html

Έπειτα ήρθε η συνάντηση με το ίνδαλμά του, στο τέλος του 2016 στο Κατάρ, σε έναν φιλικό αγώνα της Μπαρτσελόνα, ώσπου οι δύο τους εμφανίστηκαν στο γήπεδο, και ο Μέσι κρατούσε από το χέρι τον μικρό. Ο Αργεντινός, Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF, στη συνέχεια προσέφερε πλήρη ρουχισμό της Μπαρτσελόνα, μία υπογεγραμμένη φανέλα της εθνικής Αργεντινής, καθώς και μια μπάλα.


Αλλά αυτή η στιγμή ευτυχίας γρήγορα εξαφανίστηκε… Η οικογένειά του αναγκάστηκε τον Νοέμβριο να εγκαταλείψει την περιοχή Τζαγκόρι, μετά από μία επίθεση των Ταλιμπάν στην επαρχία Γκαζνί, νότια της αφγανικής πρωτεύουσας.


Το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) τον συνάντησε στην Καμπούλ, όπου κατέφυγε και στριμώχτηκε μαζί με την οικογένειά του σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο, σε ένα σπίτι όπου κατοικούσαν και άλλοι. Η μητέρα του Μουρτάζα, είπε ότι έφυγαν βιαστικά, αμέσως μετά το άκουσμα πυροβολισμών.




πωσ να ριχνω τα χαρτια με απλη τραπουλα ευκολα

No comments:

Post a Comment