Monday, January 7, 2019

τελεια για μενα εισαι τελεια χωρις καμια ατελεια

επιπλα για υπολογιστη ικεα

" ..... Eίχα κλείσει το μαγαζί και καθόμουν μαζί με κάτι φίλους σε ένα τραπεζάκι με δυο καρέκλες που έχω έξω από το κομμωτήριο. Ξαφνικά είδα να έρχονται με τα πόδια περίπου 10 άτομα προς το μέρος μας. Άρχισαν να μας χτυπούν και να βρίζουν δυνατά και πολύ άσχημα. Παρατήρησα ότι μιλούσαν καλά ελληνικά και δεν σταματούσαν να βρίζουν. Ξαφνικά άρχισαν να τρέχουν για να φύγουν και δευτερόλεπτα αργότερα βλέπω δυο από αυτούς να βγάζουν δυο πιστόλια και άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος μας..."


τελεια για μενα εισαι τελεια χωρις καμια ατελεια

Ο Αρμένιος ιδιοκτήτης του καταστήματος στον Κορυδαλλό περιέγραψε στους αστυνομικούς πως οι άγνωστοι άνοιξαν πυρ λίγο πριν τα μεσάνυχτα έξω από το μαγαζί του με αποτέλεσμα μια αδέσποτη σφαίρα να τραυματίσει στην κοιλιά μια κοπέλα που βρισκόταν σε διπλανή καφετέρια και έπινε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της ανέμελη το καφέ της.


χειρόγραφη συνταγογράφηση

4194077


https://aaezbbun.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html

4194110


4194111


4194113


4194114


"..... άκουσα τέσσερις ή πέντε πυροβολισμούς και μάλιστα ο ένας ήταν στη τζαμαρία του μαγαζιού μου. Μόλις έριξαν όσες σφαίρες ήθελαν έτρεξαν να εξαφανιστούν. Τότε είδαμε τη κοπέλα στη καφετέρια κάτω στο οδόστρωμα και το κόσμο να φωνάζει..."συμπλήρωσε ο Αρμένιος ο οποίος υποστήριξε ότι δεν είχε διαφορές με κανέναν.


"..... δεν τους ήξερα καθόλου αυτούς τους τύπους, ούτε έχω διαφορές με κανέναν. Δεν δέχτηκα απειλές από κάποιον το τελευταίο διάστημα ούτε αναγνωρίζω τους δράστες .." πρόσθεσε στους αστυνομικούς.



τελεια για μενα εισαι τελεια χωρις καμια ατελεια
https://uxxhmgms.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html

No comments:

Post a Comment